dirbame 24/7
1

2024 m. vasara

Pritaikyk sau
Viešbučio kategorija
Maitinimo tipas
Išvykimo oro uostas
0 rasti pasiūlymai

Vasaros keliones iš anksto pirkti verta, nes:

✅ Lankstus kelionės keitimas (krypties, datos ir kambarių)

✅ Didžiausia viešbučių ir kambarių pasiūla bei papildomos vertės keliaujant su šeima

✅ Nuolaidos ekskursijoms, VIP paslaugų paketams, mažiausios kainos garantija – priklausomai nuo kelionės organizatoriaus

Kraunama...

Populiariausios 2024-ųjų vasaros atostogų kryptys

Turkija. Iš populiariausių krypčių sąrašo nesitraukianti Turkija tikrai turi ką pasiūlyti turistams – nuo fantastiškų kurortų, kurių krantus skalauja Juodoji ir Viduržemio jūros, kokybiškų ir aibę pramogų siūlančių viešbučių už patraukią kainą iki stulbinančio grožio gamtos bei tūkstantmečius menančios istorijos.

Juodkalnija. Jei prieš kelerius metus Juodkalnija buvo daugelio keliautojų dar neatrasta šalis, šiandien šis Balkanų perlas yra tapęs tikru turistų traukos objektu. Keliautojų širdis Juodkalnija greitai pavergė dėl pasakiškos gamtos, kalnų masyvų vaizdingų ežerų, smaragdinės Adrijos jūros, sparčiai gerėjančių apgyvendinimo sąlygų bei vis dar patrauklių kainų.

Graikija. Saulėtoji Graikija vasaros mėnesiais turistus lepina šilta oro ir jūros temperatūra, puikiais paplūdimiais, kerinčio grožio gamta, Senovės Graikijos kultūriniu palikimu ir be galo gardžiais tradicinės virtuvės patiekalais.

Ispanija. Nors ši atostogų kryptis yra populiari visais metų laikais, tačiau atėjus vasarai Madridą ir kitus vidurio Ispanijos miestus greitai nukonkuruoja pakrantės miestai ir miesteliai bei salos, apsuptos saugių ir tvarkingų paplūdimių. Ispanijoje rasite net 729 „Mėlynąja vėliava“  įvertintus paplūdimius! O kur dar draugiški vietiniai gyventojai, gardus maistas ir žavinga gamta.

Italija. Italija – visuomet geras pasirinkimas vasaros atostogoms! Ypač, jei svajojate apie nepaprasto grožio kraštovaizdį, puikius paplūdimius, lėtą gyvenimo tempą ir pasakiškai gardų maistą.