dirbame 24/7
1

2025 m. krypčių išpardavimas

Pritaikyk sau
Viešbučio kategorija
Maitinimo tipas
Išvykimo oro uostas
24 rasti pasiūlymai

2025 metų krypčių išpardavimas

Skelbiame išankstinį kelionių krypčių išpardavimą! Nieko nelaukite ir atostogas pradėkite planuoti jau dabar su AirGuru. Galima rinktis iš populiarių tiek poilsinių, tiek pažintinių kelionių krypčių, pavyzdžiui, keliones į Maltą, keliones į Graikiją, keliones į Italiją, taip pat kviečiame rinktis atostogas Prancūzijoje, Ispanijoje, Čekijoje, Norvegijoje. Nedelskite, vietos greitai pildosi!

Kraunama...

Kokias kryptis galima rinktis?

Malta - puiki atostogų kryptis, kurią keliautojai renkasi jau žiemos sezonu. Kelionės į Maltą, pažadame, sužavės net pačius išrankiausius. Šioje salų valstybėje susiduria Afrikos ir Europos kultūros, galima tyrinėti nuostabius paplūdimius ir gamtą bei leistis į pažintį su vietine kultūra jaukiuose miesteliuose.

Italija - šios šalies plačiai pristatinėti turbūt nereikia. Atostogos Italijoje kiekvieną kartą gali būti vis kitokios, kaskart vis labiau nustebinti. 2025 metais kviečiame kelionei į Romą, kur artimiau susipažinsite su Italijos istorija ir kultūra.

Graikija - dar viena Viduržemio jūros skalaujama valstybė, kuri turi daugybę nuostabaus grožio salų. Kelionę į Graikijos salas galima planuoti ištisus metus, o atostogų sezonas čia prasideda jau pavasarį. Nepraleiskite progos kokybiškai pailsėti Graikijos paplūdimiuose ir tyrinėti nedidelius kurortus.

Savo artėjančioms atostogoms galite rinktis šias bei daugelį kitų kelionių krypčių. Jei užsisakysite keliones iš anksto, ne tik užsitikrinsite vietas lėktuve ir viešbutyje, bet ir sutaupysite!

D.U.K

Kodėl verta keliones užsisakyti iš anksto?

Mažesnė kaina: Užsisakant keliones anksti, dažnai galima pasinaudoti nuolaidomis. Lėktuvų bilietai, viešbučiai ir kitos paslaugos dažniausiai yra pigesni, kai užsisakoma iš anksto.

Platesnis pasirinkimas: Užsisakydami iš anksto galite rinktis iš daugiau kelionių pasiūlymų, taip pat pasirinkti geresnius skrydžių laikus, geresnius viešbučio kambarius.

Daugiau laiko planavimui: Užsisakę kelionę iš anksto, turėsite daugiau laiko pasiruošti. Galėsite ramiai susiplanuKaip rasti geriausius pasiūlymus per „2025 Destinations“ išpardavimą?oti viską – nuo ekskursijų iki vietų, kurias norite aplankyti, pasirūpinti reikalingomis vizomis.

Kaip rasti geriausius išpardavimo pasiūlymus?

Norėdami rasti geriausius pasiūlymus, apsilankykite AirGuru svetainėje ir prenumeriuokite naujienlaiškį, kad gautumėte pranešimus apie specialius pasiūlymus, greituosius išpardavimus ir paskutinės minutės nuolaidas. Norint gauti geriausius pasiūlymus, geriausia užsisakyti iš anksto.